Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

σταθμοι του τρενου

Περιστέρι: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης από τον πατέρα της

Ο καταλυτικός ρόλος της θείας του κοριτσιού και η επιμονή των αστυνομικών που εξάντλησαν όλα τα τεχνολογικά μέσα για να το σώσουν από τον πατέρα του.


Η φρικιαστική ιστορία, αποκαλύφθηκε χθες Πέμπτη (07/07) στο Περιστέρι, με τη σύλληψη ενός 44χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση την 16χρονη κόρη του, επί 1,5 χρόνο.


η διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή καθενός χαμογελάει πάρ' το λέγοντας και συ



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Πριν από περίπου ένα μήνα, άρχισε το ταξίδι της λύτρωσης για την 16χρονη κοπέλα από το Περιστέρι. Ήταν η μέρα που πήγε με τη θεία της – η οποία είχε πιστέψει όλα όσα της περιέγραψε το κορίτσι - στο Τμήμα Ανηλίκων και μαζί κατήγγειλαν τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της.


πάλη της ιαπωνίας

Εκεί, ενώπιον των έμπειρων σε τέτοιες περιπτώσεις αστυνομικών, η κοπέλα έδωσε μια λεπτομερέστατη κατάθεση για το μαρτύριο που ζούσε επί ένα ολόκληρο χρόνο.


σταθμοι του τρενου

Τους περιέγραψε την ημέρα που τη βίασε πρώτη φορά και τους είπε πως έφτασε στο σημείο να την ενημερώνει εκ των προτέρων για τις «επισκέψεις» του.

Οι λεπτομέρειες ξεπερνούν και την πιο αρρωστημένη φαντασία. «Καθόμουν κι έβλεπα τηλεόραση στο σαλόνι, ερχόταν και μου έλεγε “το βράδυ θα έρθω”, κι ερχόταν». Μάλιστα πολλές φορές ο 44χρονος την πήγαινε σε ένα δεύτερο σπίτι που είχε σε άλλη περιοχή της Αττικής όπου επίσης τη βίαζε.

Η βοήθεια της τεχνολογίας

Προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι θα είχαν όλα τα αδιάσειστα στοιχεία προκειμένου να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον 44χρονο, οι αστυνομικοί ζήτησαν εισαγγελική άδεια και προχώρησαν σε λεπτομερή έρευνα των δύο σπιτιών.

Κατέσχεσαν ένα χαλί, σεντόνια και κουβέρτες στα οποία ο πατέρας είχε αφήσει γενετικό υλικό κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών επαφών. Μάλιστα οι αστυνομικοί των Εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας μαζί με τους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων χρησιμοποίησαν ειδικά γυαλιά x-rayγια τον εντοπισμό σπερματικού υλικού.

Οι απαντήσεις που έλαβαν από τα εργαστήρια, επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες που είχε κάνει η κοπέλα καθώς έδειξαν ότι το DNAπου βρέθηκε ανήκε σε αυτήν και τον πατέρα της.

Καθώς οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη, η 16χρονη δεχόταν πολύ μεγάλες πιέσεις από το συγγενικό της περιβάλλον προκειμένου να αποσύρει τις καταγγελίες. Παρά το ότι της υπόσχονταν ότι «όλα θα σταματήσουν εδώ» και «θα σε βοηθήσουμε», εκείνη δεν υπέκυψε στις πιέσεις. Ούτως ή άλλως πάντως, επειδή το θύμα είναι ανήλικο, η έρευνα θα συνεχιζόταν αυταπάγγελτα.

Τελικά, ο 44χρονος πατέρας συνελήφθη και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια όπου θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιού, της αιμομιξίας και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος