Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

παραλιες ψαροτοποι

Λύσεις στα προβλήματα λειτουργίας του hot spot ζητούν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης

Συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απορρέουν από τη λειτουργία του hot spot δίπλα στο χωριό τους ζήτησαν από τις αρχές οι κάτοικοι της Μόριας στη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης.


Παρόντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης και της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου, ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και εκπρόσωποι της αστυνομίας.


νάξος νυχτερινή ζωή



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Μιλώντας στον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, σήμερα, ο πρόεδρος της κοινότητας Μόριας Νίκος Τρακέλλης τόνισε ότι «δόθηκαν υποσχέσεις οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα». Όπως τόνισε ο κ. Τρακέλλης, «ο δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αποχέτευσης του κέντρου, αφού η μικρή μονάδα βιολογικού που δημιουργήθηκε δεν μπορεί να δεχτεί τον όγκο των λυμάτων από χιλιάδες ανθρώπους και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα από την υπερχείλιση».

Ο δήμαρχος Λέσβου, μιλώντας και αυτός στον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, επισήμανε ότι «όταν δημιουργήθηκε το κέντρο, με τη χρηματοδότηση πολλών εκατομμυρίων, δεν προβλέφθηκε η δημιουργία επαρκών δικτύων αποχέτευσης, και τώρα ο Δήμος καλείται να αντιμετωπίσει άλλο ένα ζήτημα που δεν του ανήκει» και τόνισε: «Σήμερα κιόλας θα έχω συνάντηση για να εξετάσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν, τι έργο πρέπει να γίνει πόσο είναι το κόστος και τι μπορεί να κάνει ο Δήμος προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Οι κάτοικοι έχουν δίκιο, και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας σε ένα ζήτημα που δεν είναι υπεύθυνος ο Δήμος».


παραλιες ψαροτοποι

δρ μαρια γεωργιου

Όσον αφορά την αστυνόμευση, ο κ. Τρακέλλης είπε ότι η αστυνομία δεσμεύθηκε για την αστυνόμευση της περιοχής και ήδη πραγματοποιούνται περιπολίες αποτρέποντας τα συνεχόμενα κρούσματα κλοπών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα. Ζητούν, όμως, οι περιπολίες να συνεχίζονται και να εντείνονται τις νυχτερινές ώρες για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων.

«Πρέπει όμως να βρεθεί λύση συνολικότερα για την αποσυμφόρηση του hot spot», είπε ο πρόεδρος της Μόριας και συνέχισε: «Οι κάτοικοι αντιλαμβάνονται ότι τόσοι άνθρωποι σε άσχημες συνθήκες διαβίωσης και χωρίς λεφτά πρέπει να κλέψουν για να φάνε και εμείς όμως πρέπει να προστατευθούμε».

Ας σημειωθεί ότι με θέμα την αποσυμφόρηση του hot spot συζητά ο Δήμος Λέσβου με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Σύμφωνα με τον κ. Γαληνό, εξετάζεται η μεταφορά μεταναστών σε καταυλισμούς στην ενδοχώρα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εξέτασης αιτημάτων ασύλου.

«Όχι» στη Χίο

Στη Χίο, τώρα, την άρνηση του στη δημιουργία ενιαίας δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον χώρο του πρώην σκουπιδότοπου της πόλης, στην περιοχή Ρεπάνα Καμποχώρων, εξέφρασε ο μητροπολίτης Χίου Μάρκος.

Σύμφωνα με τη χιώτικη εφημερίδα «Πολίτης», κατά τη διάρκεια εσπερινού στον Άγιο Σπυρίδωνα Νερομύλων, ο μητροπολίτης Μάρκος συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα, των Γιαλούρικων αλλά και των Καρυών, οι οποίοι του ζήτησαν να μη συναινέσει η Μητρόπολη, διά της Νέας Μονής, στην παραχώρηση του χώρου που της ανήκει για τη δημιουργία νέου καταυλισμού. Η Νέα Μονή, κατέχει ένα σημαντικό αριθμό στρεμμάτων στην περιοχή, τα οποία ενοικίαζε στον Δήμο Χίου προκειμένου να λειτουργεί ο σκουπιδότοπος, μέχρι και πριν λίγα χρόνια.

Ο μητροπολίτης Χίου αφού άκουσε τα επιχειρήματα των κατοίκων, σημείωσε ότι «η τελική του απόφαση δεν μπορεί να είναι αντίθετη με τη βούληση του ποιμνίου του, το οποίο είναι ταγμένος να υποστηρίζει».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος