Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ναρκισσιστικη διαταραχη θεραπεια

Ειδήσεις/καιρός: Η κακοκαιρία «Αριάδνη» έπληξε με σφοδρότητα και την Πελοπόννησο, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές.


ostrvo evia grcka wikipedia

Απίστευτη ταλαιπωρία για σχεδόν 15 ώρες περίμενε χιλιάδες οδηγούς και ταξιδιώτες που κινούνταν το απόγευμα του Σαββάτου στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου.


ναρκισσιστικη διαταραχη θεραπεια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο δρόμος παρέμεινε κλειστός έπειτα από πυκνή χιονόπτωση, από τις 15:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου έως τουλάχιστον τα ξημερώματα της Κυριακής.


πνευμονια απο εισροφηση αντιβιοτικα

Αιτία ήταν ο χιονιάς, που προκάλεσε προβλήματα στην πορεία των οχημάτων και είχε ως αποτέλεσμα να «διπλώσουν» νταλίκες και να κλείσει εντελώς ο δρόμος.

Στις 02.00 τα ξημερώματα άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα και από τις 03.50 το ρεύμα προς Πάτρα. Τα ΙΧ είχαν απομακρυνθεί πολύ νωρίτερα από το 165χλμ (μεταξύ των κόμβων Ακράτας και Καλαβρύτων) και πλέον η επιχείρηση αφορούσε μόνο φορτηγά και νταλίκες.

Με απόφαση της Τροχαίας ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Πατρών – Κορίνθου μέχρι νεωτέρας.

Το πρόβλημα σημειώθηκε από το ύψος του Αιγίου έως περίπου την έξοδο Καλαβρύτων, σημείο όπου εκτελούνται έργα και ήδη οι συνθήκες για τους οδηγούς ήταν δύσκολες. Άμεσα έφτασε στο σημείο ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που προσπάθησε να απεγκλωβίσει οδηγούς και επιβάτες, ενώ τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν μπορούσαν να περάσουν λόγω της στενότητας του σημείου.

Στο επίμαχο τμήμα, 26 οχήματα της Πυροσβεστικής με 55 πυροσβέστες απεγκλώβιζαν σε ασφαλέστερα σημεία οδηγούς ή άλλους επιβάτες που το ζητούσαν, αλλά και παρείχαν βοήθεια σε οχήματα, προκειμένου να μετακινηθούν από τα σημεία που είχαν ακινητοποιηθεί.

Πολλοί οδηγοί παρέμειναν στα οχήματά τους μέχρι αργά τη νύχτα, ενώ άλλοι επέλεξαν να γυρίσουν πίσω ή να «τολμήσουν» να κινηθούν στην παλιά εθνική οδό, όπου επίσης παρουσιάστηκαν προβλήματα λόγω του χιονιού και του παγετού.

Ο δήμος Αιγίου παρείχε στέγη και τροφή σε αρκετούς ταξιδιώτες, δίνοντας δωμάτια σε ξενοδοχεία της περιοχής και ανοίγοντας σχολεία και γυμναστήρια για να στεγαστεί ο κόσμος.

Το βασικότερο πρόβλημα παρατηρήθηκε στο τμήμα από τον κόμβο Καλαβρύτων έως τον κόμβο Αιγίου όπου λόγω της χιονόπτωσης που έπεφτε κατά διαστήματα η κυκλοφορία διεξαγόταν με μεγάλες καθυστερήσεις ενώ η τροχαία κατά διαστήματα την διέκοπτε εντελώς, είτε να υποχωρήσουν τα φαινόμενα είτε να ολοκληρώσουν το έργο τους τα μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος