Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ζυμαρι πιτσαρια

Θεσσαλονίκη: Σε απόσταση αναπνοής από το δολοφόνο του 14χρονου η ΕΛ. ΑΣ.

Τον δράστη της στυγερής δολοφονίας του 14χρονου «αγγίζουν» οι αστυνομικές Αρχές και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.


ζυμαρι πιτσαρια

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος - «Ερασιτέχνικό» το έγκλημα σύμφωνα με τις Αρχές


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δολοφόνος του 14χρονου ήταν ερασιτέχνης πράγμα που αποδεικνύεται τόσο από τα αποτυπώματα, το DNA αλλά και το φονικό όπλο που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος. Έτσι οι Αρχές εστιάζουν πλέον στο φιλικό περιβάλλον του 14χρονου για να βρουν τον δράστη.

«Έχουμε πια στα χέρια μας τα στοιχεία εκείνα που οδηγούν στο δράστη. Χρειαζόμαστε λίγη ώρα ακόμα για να ξεκαθαριστούν κάποιες λεπτομέρειες», ανέφερε στο CNN Greece ο αξιωματικός του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στις έρευνες. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)


φερη πειν

μιλα πσιτα

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο νεαρός μαθητής εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής σε χωράφι στην περιοχή Γέφυρα της Θεσσαλονίκης φέροντας δύο μαχαιριές στο λαιμό. Ο 14χρονος είχε πάει σε συναυλία το βράδυ του Σαββάτου και δεν επέστρεψε ποτέ. Οι γονείς του ανησύχησαν και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές οι οποίες άμεσα άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το παιδί φέρει ίχνη πάλης, που σημαίνει ότι προσπάθησε να αντισταθεί στα χτυπήματα του δράστη. Επιπλέον στα νύχια του 14χρονου εντοπίστηκε ξένο γενετικό υλικό, ενώ κοντά στο σημείο βρέθηκε και ένα κουζινομάχαιρο, το αντικείμενο της δολοφονίας του.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του άτυχου 14χρονου κάνει λόγο για ανθρωποκτονία. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

10

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 14χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στο χωριό Γέφυρα

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 14χρονο στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, η σωρός του οποίου εντοπίστηκε το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από δήλωση εξαφάνισης των γονιών του. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.

Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε ο 14χρονος


Θεσσαλονίκη: Σε απόσταση αναπνοής από το δολοφόνο του 14χρονου η ΕΛ. ΑΣ.
01
Θεσσαλονίκη: Σε απόσταση αναπνοής από το δολοφόνο του 14χρονου η ΕΛ. ΑΣ.















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος