Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

sweet nails καλαμαρια

Μετά το διαζύγιο με τον Τσάβι Πασκουάλ, οι Καταλανοί έψαχναν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει και πάλι στην κορυφή της Ισπανίας και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και δεν δίστασαν να πληρώσουν την Λοκομοτίβ Κουμπάν για να αποδεσμεύσει τον Έλληνα τεχνικό, που πρόσφατα είχε ανανενώσει την παραμονή του στην Ρωσία.


Η πρόκληση όμως μιας από τις ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και ενός τεραστίου κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα ήταν μεγάλη για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και με 600 χιλιάδες ευρώ (όπως λέει το ρεπορτάζ, καθώς η ρήτρα στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού ήταν στο 1 εκατομμύριο) η Ισπανική ομάδα απέκτησε την "ελευθέρας" του Έλληνα τεχνικού και τον ανακοίνωσε και επίσημα.


συνδρομη τεε 2018

bartzokasbarca1
(Πηγή: Twitter)


αλεξ αλεξ

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα


sweet nails καλαμαρια

«Ο 51χρονος Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι ο νέος προπονητής της μπασκετικής ομάδας της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες τρεις σεζόν.


Ο Μπαρτζώκας έρχεται από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία πήγε το καλοκαίρι του 2015. Πιο πριν, προπόνησε αρκετές ομάδες στην πατρίδα του, την Ελλάδα: Ολυμπιακός (2012-14), Πανιώνιος (2010-12), Μαρούσι (2008-10) και Ολύμπια Λάρισας (2006-09).


bartzokasbarca2
(Πηγή: www.fcbarcelona.com)


Στα επιτεύγματά του συγκαταλέγεται η κατάκτηση της Euroleague με τον Ολυμπιακό το 2013 και η το Διηπειρωτικό Κύπελλο με την ίδια ομάδα.


Μόλις η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Ιουλίου μαζί με το νέο πλάνο της Μπαρτσελόνα».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος