Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

δημοτικό θέατρο αλεξανδρούπολης παραστασεις 2017

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, εκπροσωπώντας τη βουλγαρική Προεδρία της ΕΕ υποδέχθηκε στο πρώην παλάτι Ευξεινόγκραντ της Βάρνας, την ηγεσία της ΕΕ, δηλαδή τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως και τον Τούρκο Πρόεδρο, Ερντογάν.


Ο Τούρκος Πρόεδρος προσήλθε στη συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον υπουργό αρμόδιο για θέματα ΕΕ, Ομέρ Τσελίκ και με τον υπουργό Ενέργειας Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ.


δημοτικό θέατρο αλεξανδρούπολης παραστασεις 2017

καιρος τωρα κεντρο αθηνας

διακοσμηση για γενεθλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του αθηναϊκού πρακτορείου, οι Τουσκ και Γιούνκερ θα θέσουν το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όπως ζητήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.


Προηγήθηκε συνάντηση σε διμερές επίπεδο του Μπόικο Μπορίσοφ με τον Τούρκο Πρόεδρο. Αυτή την ώρα είναι εξέλιξη το δείπνο εργασίας των «τεσσάρων» ηγετών όπου θα συζητηθούν όλες οι πτυχές των σημερινών και μελλοντικών σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας.


Η Σύνοδος της Βάρνας πραγματοποιείται μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που καταδίκασε με σκληρή γλώσσα τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, οι οποίες υπονομεύουν την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο. Οι Ντόναλντ Τουσκ και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναμένεται να αναφερθούν στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής και μεταξύ άλλων να ζητήσουν την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.


Σύμφωνα με τον Τούρκο αξιωματούχο που ενημέρωσε συμπατριώτες του δημοσιογράφους χθες βράδυ στη Βάρνα, ο Τούρκος Πρόεδρος θα ζητήσει από τη δική του πλευρά, την γρηγορότερη εκταμίευση του δεύτερου πακέτου των 3 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες στην Τουρκία που δίνει η ΕΕ. Παράλληλα, ο Ερντογάν αναμένεται να ζητήσει την αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης, ενώ θα επιδιώξει να αποσπάσει παραχωρήσεις για την κατάργηση του καθεστώτος βίζας για τους Τούρκους πολίτες και να προχωρήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.


Σε ό, τι αφορά το μεταναστευτικό, υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη προτείνει την έγκριση της δεύτερης δόσης, ύψους 3 δισ. ευρώ για τα 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που βρίσκονται στην Τουρκία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 'Αγκυρα θα εξακολουθήσει να αποτρέπει τις προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη. Το πρώτο πακέτο των 3 δισ. ευρώ έχει συναφθεί και δεσμεύθηκε πλήρως ως το τέλος του 2017.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος