Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

το ανωι πλατρες

Σε μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρώην υπουργός Παιδείας που βρέθηκε στο επίκεντρο της τελευταίες ημέρες λόγω της κριτικής που ασκεί στη σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, παραδέχθηκε ότι η μείωση του αφορολόγητου και η περικοπή συντάξεων είναι βαρύτατα μέτρα, που δύσκολα θα ψηφιστούν.


τζίμης πανούσης κανελόριζα

«Αν μου έρθει ο άλλος και μου πει ότι κόβουμε σήμερα τις συντάξεις, αυτό δεν ψηφίζεται εύκολα», είπε και στο ερώτημα τι θα γίνει στην περίπτωση που η μείωση του αφορολόγητου – συντάξεων συνδυαστεί με παράλληλη μείωση του ΕΝΦΙΑ είπε:


το ανωι πλατρες


Τι αντίμετρο να υπάρξει άμα κοπεί η σύνταξη τώρα; Του συνταξιούχου του κόβεις τη σύνταξη, αν του δώσεις τον ΕΝΦΙΑ κερδίζει; Παίρνει πίσω ό, τι του κόβεις από τη σύνταξη; Είναι λεπτό θέμα, θα του κόψεις και τη σύνταξη και το αφορολόγητο, έχει τελειώσει από αύριο.



Ήταν κατηγορηματικός ωστόσο, ότι «δεν θα έρθει πρόταση της κυβέρνησης στη Βουλή που θα λέει ότι μειώνουμε το αφορολόγητο και μειώνουμε τη φορολογία των επιχειρήσεων».


νησι δοκος

Ο Νίκος Φίλης επεσήμανε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και ότι η πρόταση που θα έρθει από την κυβέρνηση θα είναι πρόταση αποδεκτή από τους βουλευτές. «Έχετε τη γνώμη ότι παίρνουν μασάζ οι βουλευτές;», αναρωτήθηκε μετά το σχετικό ερώτημα και συνέχισε: «Οι βουλευτές θα δουν την πρόταση και θα ψηφίσουν».


Διαβεβαίωσε σε όλους τους τόνους ότι δεν κάνει εσωκομματικό πόλεμο στην κυβέρνηση, καθώς είναι συμπολιτευόμενος βουλευτής και μάλιστα, φανατικά. «Είμαι σάρκα από τη σάρκα ενός χώρου. Δεν είμαι σαρκοβόρο. Ούτε είμαστε ένα αστικό κόμμα που στηνόμαστε ποιος θα φάει τον άλλο ή πικραινόμαστε αν δεν είμαστε στα υπουργικά συμβούλια», πρόσθεσε.


Μετά το θόρυβο που προκάλεσε με την ερώτηση προς τον Πάνο Καμμένο για τα εξοπλιστικά, επέμεινε στις θέσεις του, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξει ένας ανοιχτός διάλογος και ότι δεν είναι δυνατόν να «έρχεται το γερμανικό υπουργείο και να λέει πρέπει να κόψουμε τις συντάξεις τώρα, όχι το 2020, κι εμείς να παίρνουμε 2 δις όπλα».


Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε: «Αν ο Καμμενος έχει τρέλα με τα εξοπλιστικά, ας βρει τα 300 εκατ. που απαιτούνται για ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια που δεν τα έχει βρει ακόμη». Δεν απέκλεισε η ερώτηση να κατατεθεί στο μέλλον εκφράζοντας την άποψη ότι τα F-35 δεν είναι συμβατά με τις ανάγκες του Αιγαίου. Έσπευσε πάντως, να διευκρινίσει πως δεν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Πάνο Καμμένο και πως τις ίδιες ανησυχίες θα εξέφραζε στην περίπτωση που υπουργός ήταν ο Δημήτρης Βίτσας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος