Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

γαρμπίλι

Σύμφωνα με το υπουργείο, η παράταση σκοπεύει να δώσει επαρκή χρόνο σε όλους τους ενδιαφερόμενους ώστε να εξαντλήσουν εντός του Αυγούστου και μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός που υπάρχει στις αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού.


γαρμπίλι

Ταυτόχρονα, δίνει επιπλέον χρόνο στους αγρότες και τους καλλιεργητές που επιδοτούνται να μαζέψουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την υποβολή των αιτήσεων (παύει να ισχύει η 31/8/2017 ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής τοπογραφικών διαγραμμάτων και μετατίθεται στις 7/9/2017), ενώ διευκολύνει και τους κατοίκους εξωτερικού που θα βρίσκονται αυτή την περίοδο στη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές να ρυθμίσουν τυχόν εκκρεμότητές τους με τους δασικούς χάρτες.


Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ΥΠΕΝ, η νέα παράταση στην ανάρτηση των δασικών χαρτών παρέχει ένα τελευταίο προς αξιοποίηση περιθώριο στους Δήμους, προκειμένου να υποβάλουν τα όρια των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων, αποφεύγοντας τη δημιουργία προβλημάτων στους πολίτες των Περιφερειών τους.


Ειδικότερα, έως τη λήξη της παράτασης, στις 7 Σεπτεμβρίου, δίνεται το περιθώριο χρόνου για την χρησιμοποίηση των παρακάτω εργαλείων:


ωραριο ελτα χαλανδριου

ζεστό κέικ σοκολάτας

- Υποβολή αντιρρήσεων επί του χαρακτήρα των εκτάσεων στον αναρτημένο δασικό χάρτη


- Υποβολή αιτήματος πρόδηλου σφάλματος για διόρθωση στον χάρτη


- Υποβολή αιτήματος εξαγοράς ή έγκρισης επέμβασης για τις καλλιεργούμενες εκτάσεις που είχαν στο παρελθόν δασικό ή χορτολιβαδικό χαρακτήρα, είναι άλλης μορφής σήμερα και είναι ενταγμένες στο ΟΣΔΕ.


- Οριοθέτηση επί του χάρτη από τους δήμους των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων


Όσον αφορά το τελευταίο, πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα, δύο μέρες πριν την λήξη της προηγούμενης καταληκτικής ημερομηνίας, υπάρχουν ακόμα 20 δήμοι που δεν έχουν διασφαλίσει τα συμφέροντα των πολιτών τους. Οι δήμοι αυτοί είναι:


1. ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


2. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ


3. ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


4. ΔΟΞΑΤΟΥ


5. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


6. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


7. ΔΩΔΩΝΗΣ


8. ΚΙΜΩΛΟΥ


9. ΜΗΛΟΥ


10. ΜΥΚΟΝΟΥ


11. ΣΙΦΝΟΥ


12. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ


13. ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ


14. ΣΚΟΠΕΛΟΥ


15. ΟΙΧΑΛΙΑΣ


16. ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ


17. ΣΠΕΤΣΩΝ


18. ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ


19. ΣΙΘΩΝΙΑΣ


20. ΧΙΟΥ


Τέλος, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ευχαριστεί τις αρμόδιες υπηρεσίες για την έως σήμερα συνεργασία στο ζήτημα της ανάρτησης των δασικών χαρτών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

προσφορα τριημερου μασουτησ

Χωρίς έλεος το κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό βάζει χοντρό χέρι ακόμη και στις αναπηρικές συντάξεις, με μείωση της τάξης του 25%! οξυγόνο στικουδη δανια κατωτατος μισθος Περίπου 300.000 οικογένειες οδηγούνται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας Δηλαδή, αν κάποιος ατυχής άνθρωπος μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η περικοπή θα γίνεται όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, όπως γράφουν τα Νέα, με τους παρακάτω δύο τρόπους: προσφορα τριημερου μασουτησ 1. Με τον νέο ενιαίο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (και των αναπηρικών) με βάση ολόκληρο τον ασφαλιστικό βίο και τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης, όπως επιβάλλει το προωθούμενο σχέδιο. Για παράδειγμα ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ με 67% αναπηρία, ο οποίος σήμερα λαμβάνει ολόκληρη την αναπηρική σύνταξη, με το νέο σχέδιο θα λαμβάνει τα τρία τέταρτα της σύνταξης. Το ίδιο θα ισχύσει και για παλιό ασφαλισμένο του ΙΚΑ με 20ετία. 2. Με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα λαμβάνει μόνο

πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια

Μάλιστα, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τσίπρας στις 7 το απόγευμα (ώρα Κούβας) θα εκφωνήσει επικήδειο στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην πλατεία της Επανάστασης. Ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Κούβα γράφοντας: «Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται». αυστρια ταξιδι πωσ λεγεται η γυναικα απο την σερβια Άφιξη στην Κούβα. Οι αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης ενώνουν τους λαούς μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. pic.twitter.com/asDi3tODe4 αη γιωργη - αλκηστισ πρωτοψαλτη (ederlezi) — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 29, 2016

φωτοπουλου ελενη γυναικολογος

Κλήρωση Τζόκερ: Τέλος στα οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, καθώς την Κυριακή (03/06) βρέθηκε ένας υπερτυχερός που κατάφερε να μαντέψει τα σωστά νούμερα και τώρα είναι πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ! Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 11, 15, 23, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 14. Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ καθαρισμος καφετιερας φιλτρου ηλεκτρονικα ειδη κεντρο αθηνα φωτοπουλου ελενη γυναικολογος